Harry Potter’ın fırtına gibi estiği beyaz perdede tadı damağında kalan tutkunları için yeni bir film geliyor. 2001 yılında yazılan bir kitaptan uyarlanacak olan film, J. K. Rowling’in kaleminden çıkmıştır. New Scamander adında hayali bir yazarın kaleminden çıkmış gibi anlatımı ile sunulmuştur. Yayınlandığı dönemde kitabın geliri Comic Relief aracılığı ile hayır kurumlarına bağışlanmıştır. 2016 yılının Kasım ayında bu kitabın ilk filminin çıkmasını tutkunları sabırsızlıkla bekliyor. Fragmanları sosyal medya üzerinde dolaşmaya başladı. Bu alanda Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? İzlemek için hayranları 18 Kasım tahini bekleyecekler. Film genel olarak Harry Potter dünyasını anımsatmaktadır.

            Ancak çok daha fazla canavarların bulunacağı söylenilebilir. Şimdiye kadar birkaç fragman yayınlanmış durumdadır. Bu fragmanların ilkinde New York’a gelen bir büyücüden bahsediliyor. Elinde bir valiz olan bu büyücü çantasında sırlar saklamaktadır. Çantanın büyülü yaratıklarla olduğunu anlatan kadın, çantanın içindeki bazı yaratıkların kaçtığını anlatıyor. Başka bir fragmanda ise Scamander adındaki büyücüye hitap edilmekte ve bir canavar ile insan hayatını tehlikeye attığı için Hogwarts’tan atıldığı söyleniyor. Sadece hocalarından biri atılmasına karşı çıkmış ve bu hocasının onu neden bu kadar sevdiği sorgulanıyor. Oldukça heyecanlı ve sürükleyici bir hikaye ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Full hd mekte bir o kadar keyifli olacaktır.

            Harry Potter tutkunlarının merakla beklediği bu filmin seri halinde hazırlanması bekleniyor. Kasım ayında beyaz perdeye girecek olan filmin yönetmen koltuğunda David Yates bulunuyor. Oyuncuları arsında ise EddieRedmayne, AlisonSudol, KatherineWaterston bulunmaktadır.  Fantastik, macera alanındaki yicileri ile buluşacak olan Türkçe dublaj Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? İzlemek içinde ülkemizdeki tutkunları sabırsızlıkla beklemektedir. Fan kulüpler oluşturulmakta ve tutkunları her platformda heyecanlarını paylaşmaktadır. Bol canavarlı bir kadrosu olacak olan filmde görsel efektler ve oyunculuklarda şimdiden çok beğenilmektedir. Beyaz perdede gösterime girdiğinde Harry Potter’ ın rekorunu kırması beklenmektedir. Fantastik edebiyat hayranlarının da bu filme ilgi gösterecekleri düşünülmekte ve film yeni bir fenomen olma yolunda ilerlemektedir.Filmi online sitemiz üzerinde  takip edebilirsiniz..