Türk Telekom açıklamasına göre, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge,  24 ay taksit avantajıyla Türk Telekom mağazalarında kullanıcıların beğenisine sunulacak.
Türk Telekom, 1 Nisan'da kullanımına başlanacak olan 4,5G teknolojisine sahip Samsung modellerini Türkiye çapındaki mağazalarında en avantajlı taksit seçenekleriyle teknoloji meraklarıyla buluşturacak.

21 Şubat’ta Dünya Mobil Kongresi kapsamında düzenlenen etkinlikle tanıtılan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, günümüz tüketicilerinin yaşam biçimine göre tasarlanmış ve geliştirilmiş kamerası, modern hale getirilmiş yazılım işlevleriyle öne çıkıyor. 3 boyutlu cam ve metalden üretilen 5.1 inç Galaxy S7 ve 5.5 inç Galaxy S7 edge, zarif tasarımını, dayanıklı ve ergonomik kavisli yapısıyla buluşturuyor. Cihazların yeni Sürekli Açık Ekran (Always-On Display) özelliğinin sadeleştirilmiş yapısı ve hiç dokunmadan kullanıma uygun sunduğu deneyim, kullanıcıların herhangi bir çağrıyı ya da önemli bir bildirimi kaçırma endişesini ortadan kaldırıyor. MicroSD kart desteği ile 200 GB’a kadar hafıza artırımına sahip Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, 12 MP arka ve 8 megapiksel ön kamerası Dual Piksel teknolojisi sayesinde düşük ışıkta daha yüksek kalitede fotoğraf çekme imkanı tanıyor.

Türk Telekom avantajlarıyla çok yakında Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, IP68 sertifikalı su geçirmezlik özelliğine sahip. Grafik işlemcisi, önceki modelden yüzde 35 daha iyi hale getirilmiş telefonlarda yüksek performans sırasında ısınmayı önlemek için özel bir soğutma kanalı üzerinde çalışılmış.