Google'ın uygun fiyatlı telefon ailesi Android One Türkiye'ye geliyor. Özellikle bir akıllı telefon için yüksek meblağlar ödemek istemeyen kullanıcılar için tasarlanan Android One ailesi en güncel Android sürümünü düşük bir fiyat aralığında sunuyor.
General Mobile ile bu anlamda işbirliğine giden Google, bugün Esma Sultan Yalısı'nda Android One ailesinin yeni üyesi General Mobile 4G'yi duyurdu.

EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ SÜREKLİ GÜNCEL OLMASI
General Mobile 4G'nin en önemli özelliği sürekli güncel bir işletim sistemine sahip olacak olması... Diğer bir deyişle 500 TL'ye alınacak bir Android telefonda eski Android sürümünü kullanmak zorunda kalan kullanıcı, artık 699 TL ödeyerek en son Android sürümüne sahip olabilecek. Google, Android One ailesine mensup bu yeni telefon serisine 2 yıl boyunca en güncel Android sürümünün kullanılacağı sözünü veriyor.


En güncel Android Lollipop sürümüyle beraber gelen General Mobile 4G, 64 bit destekli yeni nesil Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM gibi fiyatına göre başarılı özelliklerle geliyor. Depolama kısmı henüz kesin değil.

15 MAYIS'TA GELİYOR, FİYATI 699 TL
5 inç büyüklüğünde HD IPS ekran, Corning Gorilla Glass 4 cam, 13 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel ön kamera ve 4G / LTE desteği gibi gelişmiş özelliklere sahip. Ayrıca cihazın ana kamerasında çift LED flaş olduğunu da hatırlatalım.

15 Mayıs'ta satışa sunulacak olan cihazın fiyatı ise 699 TL olacak.