“ANADOLU’DA EN YÜKSEK BÜYÜME GÖSTEREN PARTNER” ÜNVANI
KAHRAMANMARAŞLI BİLİŞİM FİRMASINA

EFA Bilişim Yazılım Şirket Müdürü Erkan Arıkan, bölgesel projelere her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş merkezli olarak devam edeceklerini söyledi. 10 dalda Efa Bilişim’in kuruluşundan bu yana özellikle son dört yılda her yıl ödül aldıklarının altını çizen Erkan Arıkan, “Bu kez iki ödül birden aldık” dedi. HP’nin Türkiye’de yaklaşık 130’a yakın iş ortağı olduğuna işaret eden Arıkan, ödülde kriter olarak yapılan ciroların ve projelerin etkili olduğunu belirtti.

“KAHRAMANMARAŞLA YETİNMİYORUZ”

EFA Bilişim olarak HP’nin proje odaklı firması olduklarına işaret eden ve her gün daha da geliştiklerini ifade eden Arıkan, “Kahramanmaraş’la da yetinmiyoruz. Bölgemizde Adana, Gaziantep şubeleriyle Mersin, Hatay, Urfa, Adıyaman, Malatya gibi illerinde HP ile ilgili çıkacak projeleride yönetiyoruz. HP’nin proje odaklı firmasıyız. Bölgedeki bütün projelere talibiz. HP kurumsal donanım ürünlerin dışında EFA bilişim Yazılım olarak bölgemizde E-Dönüşüm uygulamalarında, E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, E-imza, E-Mutabakat, E-Bilet ve KEP gibi çözüm ve projelerini konusunda uzman personellerimiz ile hizmet çeşitliliğimi büyütüyoruz.

“BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE KAHRAMANMARAŞ’IN ADINI DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Firma adına ödül alırken Kahramanmaraş’ın adının duyulmasından özellikle memnun olduklarının altını çizen Arıkan, “Ödüller verildiği zaman firma ismi ve şehir belirtiliyor. Kahramanmaraşlı olmak da bize onur veriyor. Her zaman vurguluyoruz. K.Maraş ’ta kurulduk, Maraş merkezli bir firma olmaya devam edeceğiz. Bilişim sektöründe ilimiz Kahramanmaraş’ın dışında Adana ve Gaziantep şubelerimizle de bölgesel Anadolu firması olarak adını da duyurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.