HTC'nin Desire serisinin yeni üyesi HTC Desire 628'in teknik özellikleri ve fotoğrafları internete sızdı. Giriş ile orta seviye arasında bulunan HTC Desire 628 renkli tasarım ve büyük ekranıyla dikkat çekiyor. Peki HTC Desire 628 teknik özellikleri ve fiyatı nedir?



Desire 628 adlı modelde 5 inç büyüklüğünde 720p ekran bulunuyor. Ön kısımda üst ve altta BoomSound hoparlörlerin bulunduğu cihaz, yüksek ses kalitesi vadediyor.



1,3 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek MTK6753 işlemciden güç alan cihaz, 3 GB RAM ile birlikte geliyor. F/2.0 diyaframa sahip 13 megapiksel çözünürlüğünde arka kameranın bulunduğu cihazın ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde.

32 GB depolama alanının bulunduğu cihazın kapasitesi microSD kart aracılığıyla arttırılabiliyor. 2.200 mAh pilin kullanıldığı Desire 628’de çift SIM kart desteğinin yer alacağı da söylenenler arasında.



Özellikler göz önüne alındığında Desire 830‘un kırpılmış versiyonu gibi görünen cihazın yakın zamanda HTC tarafından resmen duyurulması bekleniyor.

HTC Desire'ın yeni üyesi olan HTC Desire 628 hakkında fiyat bilgisi henüz verilmedi.