HTC'nin 1 Mart'ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Hima kodlu One M9 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. HTC One M9'un üç aşağı beş yukarı teknik özellikleri belli oldu. 
HTC One M9'un detaylı teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz...

İddialara göre Snapdragon 810 işlemcisi, 3 GB RAM ve 32 GB dahilli depolamanın kullanılacağı HTC One M9, 5 ya da 5.2 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde SLCD 3 ekran kullanacak.

Sony'den temin edilecek 20 Megapiksel çözünürlüğündeki gelişmiş sensörün kullanılacağı HTC One M9'un, prototipindeki arka kısmına baktığımızda ise geniş bir kamera bölmesi dikkat çekiyor.

Duo kamerayı bırakan ya da arka taraftaki geniş çukur içerisine iki farklı lens sığdıracak olan HTC, yine çift tonlu LED flaş ile geliyor.

Ön tasarım olarak HTC One M8'e göre fazla bir farklılığın bulunmadığı görülen HTC One M9 prototipinin, özellikle M8'e göre çerçevelerin inceldiği görülüyor. Bu da 5.2 inç iddialarını kuvvetlendiriyor.

HTC One M8'deki gibi yine altta konumlandırılan HTC logosu ve ekranda bulunacak olan kapasitif olan tuşlar, yine alt kısımda büyük bir boşluğun oluşmasını sağlayacak gibi duruyor.

Bakalım daha önce Galaxy S3, S4 ve diğer başka merakla beklenen modellerde olduğu gibi çıkan prototipler yanlış mı çıkacak yoksa doğru mu merakla bekliyoruz.

HTC One M9, sizce böyle çıkarsa başarılı olur mu?