iOS 9'u denemek isteyen Apple kullanıcılarına firmadan mutlu haber geldi. Apple firması iOS 9'u denemek isteyenler için Beta sürümünü hazır hale getirdi. iOS 9 Beta'yı nasıl indireceksiniz, iOS 9 Beta ile hangi yenilikler sizleri bekliyor olacak, iOS 9 Beta nasıl yüklenecek? Bu soruların yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

Apple bugün iOS 9’u denemek isteyenler için işletim sisteminin Beta sürümünü indirilmeye hazır hale getirdi. iOS 9 Beta’yı denemek isteyen teknoloji meraklıları Apple ID’leri ile Apple Beta Software Program’a kolayca katılabiliyor.

Bugün herkesin indirebilmesine olanak tanınan iOS 9 Beta sürümü geçtiğimiz ay yalnızca uygulama geliştiricilerine sunulan sürüme kıyasla daha gelişmiş özellikler içeriyor. Dün firma geliştiricilerin iOS 9 Beta 3’ü indirebileceğini duyurmuştu.

iOS 9 işletim sistemi önceki versiyonlara kıyasla çok sayıda yenilik ve iyileştirmeye ev sahipliği yapıyor. Kişisel sesli asistan Siri daha yetenekli hale dönüşüyor, iPad’de ekran ikiye bölünerek birden fazla uygulama aynı anda çalıştırılabiliyor. Tabii arka planda gerçekleştirilen çok sayıda hata düzeltmesi ve iyileştirme de söz konusu.

iOS 9 Beta sürümünü denemek istiyorsanız buradan Apple ID’niz ile oturum açarak yeni işletim sistemine giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. İşletim sistemi Beta aşamasında olduğu için çeşitli sıkıntılarla karşılaşma ihtimalinin olduğunu unutmayın. (Akillitelefon.com)