Kapaklı telefonlara hasret kalanları sevindirecek bir akıllı telefon üreten LG firması, bu mütevazi ürününe ise Wine Smart adını verdi. İki farklı modelden oluşan Wine Smart akıllı telefon gayet mütevazi donanımına rağmen, Android 5.1.1 işletim sistemi ile dikkat çekiyor. Peki LG Wine Smart hangi ülkelerde satışa sunuluyor ve fiyatı nedir? İşte teknik özellikleri ile de Wine Smart akıllı telefon...

İki farklı model ile sunulan Wine Smart mütevazinin ötesindeki donanımına rağmen Android 5.1.1 sürümü ile geliyor ve farkını geliştirdiği yazılımı ile ortaya koyuyor.

Bu telefon modelinde muhtemelen MediaTek’in 1,1 GHz hızında çalışan işlemci kullanılacak. 1 GByte bellek ve 4 GByte kapasiteli hafızaya sahip olacak olan LG Wine Smart ailesi, daha fazlasını isteyen kullanıcılar için elbette hafıza kartı desteği de sunuyor.

480×320 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan LG Wine Smart, düşük fiyatından dolayı özellikle 3. dünya ülkelerinde ciddi satış rakamlarına ulaşması hedefleniyor.

Telefonun bu ay sonuna doğru Fransa, İtalya, Polonya, İspanya, Kazakistan ve Japonya’da satışa sunulacağı belirtilirken fiyat konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. (Cnntürk)