MEBBİS öğretmen personel giriş ekranı hakkında merak ettiğiniz şeyleri haberimizde okuyacaksınız. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinden öğrenciler ve öğretmenler kişisel sayfalarına giriş yaparak pek çok modül üzerinden işlerini yapabilirler.

Milli EĞitim Bakanlığı idareciler, öğretmenler ve öğrenciler başvuru işlemlerini ya da sınav ile ilgili işlemlerini MEBSİS üzerinden kolaylıkla yapabiliyorlar. Özellikle de öğretmenler şu günlerde en çok Mebbis sistemini kullanıyor. 2016 Öğretmen ilk atama başvurularının sona ermesinin ardından, atamalar yapılacak. Öğretmenler Mebbis girişi yaparak atama sonuçlarına ulaşabilecek. İşte MEBBİS hakkındaki detaylı bilgiler ve giriş ekranları.


MEBBİS öğretmen giriş ekranı için tıklayınız

MEBSİS üzerinde sürekli olarak yeni modüller ve ekranlar geliştiriliyor. En son çıkan modüllerden bir tanesi de "Toplu Sözleşme Terfisi Ekranı" oldu...

MEBSİS üzerinde Devlet Kurumları, 
Özel Eğitim ve Özel Öğretim, Personel İşlemleri, Ölçme Değerlendirme, Mali Takip Modülleri, Diğer Projeler, Kurum Listesi modülleri yer almaktadır.



MEBSİS Giriş Sayfasına Personel Girişi Yapmak için şifrenizi unutursanız  ne yapacaksınız? Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak gelen formdaki bilgileri doldurup yeniden şifre isteyebilirsiniz. Ya da okul idaresi kendi kuurm paneli üzerinden parolanızı yenileyebilir...

MEB YARDIM MASASI

MEBSİS kullanımıyla ilgili yardıma ihtiyacınız olduğund aşağıdaki linki tıklayarak yardım masasından yardım alabilirsiniz.

MEBSİS Yardım Masası

DİĞER ÖZELLİKLER!

Millî Eğitim Bakanlığı Anket Programı

Doküman Yönetim Sistemi

e-Sınav İşlemleri Modülü

e-Akademi: Uzaktan Eğitim Sistemi