Metrobüs isimli mobil oyunu ile büyük beğeni kazanan AtomGames firması yeni oyunu Need For Şahin'i Google Play üzerinden yayınladı. Peki Need For Şahin Android oyunu nereden ve nasıl indirilecek? İşte Android platformu için yayınlanan bomba oyun 'Need For Şahin' hakkında bilgiler...

Mobil kullanıcılar için geliştirdiği Metrobüs oyunu ile büyük ses getiren Türk oyun şirketi AtomGames, Beşiktaş yollarının tozunu atacak yeni oyunu Need For Şahin’i Google Play'de üzerinden ücretsiz olarak yayınladı.

Need for Şahin oyununa Türkiye’nin klasik otomobilleri Şahin ve Kartal’ın hayranları ve otomobil yarışı severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Birebir İstanbul’un Beşiktaş semtinden uyarlanmış olan Need for Şahin, haritası ile oyun severler Şahin otomobilleri ile Dolmabahçe, Süleyman Seba Caddesi, Vodafone Arena gibi bölgelerin yollarında birbirleri ile yarışarak heyecan dolu anlar yaşayabiliyor.

Oyuncular farklı renk seçeneklerine sahip araçlar ile zorlu parkuru hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışırken istediklerinde, zaman yarışlarına da katılabiliyor. Oyun severler, kaliteli 3D görüntüsü ile de dikkat çeken oyun ile gerçekçi bir simülasyon içinde hız yapmanın heyecanını yaşıyor.


Oyun kolay oynanabilirliği ile de dikkat çekiyor. Kullanacağınız arabanın rengini seçin; gaza basın, hızlanın ve diğerlerini geride bırakın. Zorda kaldığınızda ya da arayı açmak istediğinizde Nitro yardımınıza yetişecek. (Shiftdelete.net)

Need for Şahin oyununu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.