Google'ın Huawei işbirliği ile geçtiğimiz sene Eylül ayında tanıttığı Nexus 6P modeli yenilenmiş özellikleriyle amiral gemi seviyesine yükseltildi. Peki Nexus 6P 2016 yenilenmiş versiyon teknik özellikleri nedir? Nexus 6P amiral gemisi sistem özellikleri nasıl? Nexus 6P fiyatı ne kadar? İşte Nexus 6P yenilenmiş 2016 versiyonu hakkında merak edilen soruların yanıtı...

Shiftdelete - Google’ın Huawei işbirliği ile geçtiğimiz yıl Eylül ayında duyurduğu Nexus 6P modeli yaşanan bazı sorunlar nedeniyle eleştiri alsa da, başarılı satış rakamlarına ulaştı.
Geekbench veritabanında Google Nexus 6P adında donanımı yenilenmiş bir cihaz görülmesi, son günlerde Nexus cihazlar ile ilgili yayınlanan haberlerde çelişkiye neden oldu. Zira, bu yıl satışa sunulacak olan Nexus cihazların HTC tarafından üretileceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisinden ve 4 GB RAM’den güç alan yenilenmiş Nexus 6P, Google’ın en güncel işletim sistemi sürümü olan Android N ile satışa sunulacak.


Google’ın yine Huawei ile birlikte sadece cihaz üzerinde bulunan işlemci ve belleği değiştirerek tekrar satışa sunacağı tahmin ediliyor.

Bir diğer tahmin ise, HTC tarafından üretilecek olan Snapdragon 820’li yeni Nexus cihazın, Nexus 6P adını taşımaya devam ettiği yönünde.

Nexus 6P 2016 yenilenmiş versiyon teknik özellikleri nedir?