Yozgat Özel Ergin Ortaokulu Model Uçak Kulübü öğrencileri yaptıkları model uçakları okulun fuaye salonunda sergiledi. Sergi, davetliler tarafından beğenildi.

Model Uçak Kulübü öğretmeni Haktanır Ulaş yaptığı açıklamada; 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde 'Model Uçak Kulübü' öğrencileri tarafından bu yıl için çalışmasını tamamlayarak okulun fuaye salonunda sergilendiğini söyledi. Ulaş, "Öğrencilerimize hem havacılık bilimini sevdirmek hem de el becerilerini geliştirebilmek ve model uçak yapabilmeyi öğretmek amacıyla açılan kulübümüzün çok faydalı bir işlevi yerine getiriyor. Kulübe katılan 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerimiz severek ve başarılı bir şekilde Model Uçakları yaptı. Türk Hava Kurumu tarafından hazırlanan sertifikalar da bu hafta içerisinde öğrencilerimize verilecek. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden desteğini eksik etmeyen Okul Müdürümüz Sayın Oğuz Köker Bey'e, malzeme ihtiyacımızı karşılayan Yozgat Türk Hava Kurumuna ve özverili bir şekilde çalışarak bu güzel uçakların yapımında emeği geçen kıymetli öğrencilerime teşekkür ederim." dedi.

Özel Ergin Okul Müdürü Oğuz Köker de öğrencilerin kendini geliştirmesi ve yeteneklerinin ortaya çıkması açısından bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurguladı. Köker, "Yapılan çalışmalar çok güzel, önümüzdeki yıllarda da böyle çalışmaların devam edeceğiz. Özel Ergin Eğitim Kurumları olarak her zaman en iyisini yapma ve en güzel çalışmaları ortaya koyma gayreti içerisinde olduk ve olacağız. Kulüp öğretmenimiz Haktanır Ulaş'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.