Akıllı telefon piyasasının liderlerinden biri olan Samsung firması, pek yakında yeni bir model olan, Samsung Galaxy A4 ile karşımıza çıkabilir. Her tip kullanıcıya hitap edebilecek özelliklere sahip olan Samsung Galaxy A4 modeli hazırlanıyor. Peki Samsung Galaxy A4 ne zaman piyasaya çıkacak? İşte yanıtı...

SHIFTDELETE
- Akıllı telefon pazarının en iddialı isimlerinden birisi olan Samsung, geniş ürün yelpazesine yeni Galaxy A4 modelini katmayı planlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung yakında Galaxy A4 modelini huzurlarımıza sunabilir.

Galaxy A4 Geliyor
Samsung’un geniş ürün yelpazesi içinde Android işletim sistemi ile çalışan Galaxy J Serisi, Galaxy A Serisi, Galaxy E Serisi, Galaxy S serisi ve Galaxy Note serisi yer alırken Tizen ile çalışan Z serisi de bulunuyor.


Her segmentte model üreten Samsung, bu serilerine her sene yeni modeller katmayı da ihmal etmiyor. Hindistan’ın meşhur Zauba sitesinde ortaya çıkan SM-A430U model numaralı telefon ise bunun kanıtı niteliğinde.

2 Mayıs tarihinde Hindistan’a test amaçlı gönderilen Samsung SM-A430U model numaralı Galaxy A4 modeline ait olduğu iddia edilen telefonlar hakkında herhangi bir detay ise bulunmuyor.

Samsung’un orta segmentteki iddialı Galaxy A serisi için hazırladığı yeni modeli için önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.