Geçtiğimiz hafta resmi duyurusu yapılan Samsung Galaxy A8 akıllı telefonun raflarda yer alma tarihi belli oldu. Son bilgilere göre ilk olarak Güney Kore'de kullanıcılarla buluşacağı açıklanan Samsung Galaxy A8 akıllı telefonun piyasa fiyatı belli oldu. İşte Samsung'un son model telefonu Samsung Galaxy A8'in teknik özellikleri ve fiyat listesi bu haberimizde...

Samsung firmasının geliştirdiği en ince telefon olma özelliği taşıyan Samsung Galaxy A8, Güney Kore'de 563 USD seviyesinde bir fiyatla satışa sunulacak. Beyaz ve altın renk seçenekleri ile piyasaya çıkacak olan akıllı telefonun Çin'deki satış fiyatları da belli oldu.

16 GB depolama alanı olan modelin fiyatının 515 USD olacağı, 32 GB depolama alanı olan modelin fiyatının ise 564 USD fiyat etiketiyle satışa sunulacağı açıklandı.

SAMSUNG GALAXY A8 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy A8 akıllı telefon 5.7 inç genişlikli Full HD ekran, sekiz çekirdek işlemcili Snapdragon 615 yongaseti, 2 GB RAM, 16 MP ana kamera, 5 MP ön kamera ve 3050 mAh kapasiteli pili ile orta-üst seviye cihazlar arasında konumlandırılıyor.