Amiral gemisi akıllı cihazları için Android 6.0 güncellemesi dağıtan Samsung'tan Galaxy 5.0 mini için de sürpriz bir hamle geldi. Samsung Galaxy S5 mini için Android 6.0 güncellemesi resmen onaylandı.

Shiftdelete
- Amiral gemisi akıllı telefonlar için Android 6.0 güncellemesinin dağıtım işlemini büyük oranda tamamlayan Samsung, güncelleme sürecine daha eski modelleri dahil etmeye başladı.
Kısa süre önce Galaxy S5 kullanıcılarını Android 6.0 güncellemesiyle buluşturan Samsung, bu defa telefonun mini modeli için Marshmallow’u yayınlamaya hazırlanıyor.

Galaxy S5 mini’nin Android 6.0 sürümüne yükseltilip yükseltilmeyeceği şu ana kadar belirsizdi. Ancak telefonun Wi-Fi Alliance sertifikasında Android 6.0 sürümüyle görüntülenmesi, güncellemesinin resmi olarak yayınlanacağını onayladı.


Galaxy S5 mini Android 6.0 güncellemesi ne zaman?
Galaxy S5 mini Android 6.0 güncellemesinin dağıtıma sunulacağı tarih ise şimdilik belirsiz. Ancak güncelleme kademeli olarak dağıtıma sunulacak ve ülkemiz kullanıcılarıyla buluşması birkaç ayı bulacaktır. 

Güncelleme neler getirecek?
Galaxy S5 mini için Android 6.0 güncellemesi Google’ın güncelleme kapsamına dahil ettiği yenilik, iyileştirme ve güvenlik yamalarının yanı sıra, telefona yepyeni bir TouchWiz arayüzü getirecek.

Pil tarafındaki iyileştirmeler, RAM verimliliği, gelişmiş Ayarlar menüsü, yenilenen bildirim merkezi ve en güncel Samsung uygulamaları güncellemeye dahil edilecek diğer gelişmeler olacak.

Samsung'tan Galaxy S5 Mini için Android 6.0 güncelleme müjdesi