Sıfır çerçeveli bir telefon üreten Sony firması, Sony Xperia C5 Ultra'nın tasarımı ile rakipleri arasında fark yaratan bir işe imza attı. Her iki kenarı da sadece 0.8 mm uzunluğunda çerçeveye sahip olan Sony Xperia C5 Ultra'nın ekran büyüklüğü ise 6-inç. Tabletfon gibi tasarlanan Sony Xperia C5 Ultra, 13 mp'lik ön ve arka kamera ile geliyor. İşte Sony Xperia C5 Ultra teknik özellikleri...

Teknik detayları şöyle:

Android 5.0 işletim sistemi
6-inç'lik (1920x1080) IPS ekran
MediaTek MT6752 yongaseti
2GB RAM
16GB dahili hafıza (+microSD)
13MP ön ve arka kamera (her ikisi de led flaşlı)
3G/4G, Wi-Fi, BT, GPS ve NFC bağlantıları
Çift SIM kart desteği
2930 mAh batarya
Siyah, beyaz ve yeşil renk seçeneklerine sahip olacak Xperia C5 Ultra'nın resmi tanıtımı önümüzdeki hafta yapılacak. Fiyatının ne olacağı henüz belli değil ancak 350 dolar seviyesinde olması muhtemel.

Sony Xperia’nın Twitter’dan yayınladığı görselde “Saliselerle fotoğraf çekmek için yeni bir yol geliyor! 03.08.2015″ ifadesi yer alıyor. Sony’nin bu gönderide fotoğraf kalitesini ön plana çıkarması akıllara geçtiğimiz günlerde kaçırıldığı Brezilya’da ifşa edilen Sony Xperia C5 Ultra’yı getiriyor. Önü ve arkasında 13 megapiksel çözünürlüğünde iki kameranın yer alacağı iddia edilen cihazın görselleri, Brezilya polisinin yaptığı operasyon sonucu tüm dünyaya servis edilmişti.

Bu esrarengiz tanıtımın sonucunda ortaya nasıl bir cihaz çıkacak, bunu 3 Ağustos’ta yapılacak yeni ürün lansmanında öğreneceğiz.