Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia C6 Ultra bomba özellikleri ile büyük heyecan yaratmaya devam ediyor. Bilgileri internete sızan Sony Xperia C6 Ultra, hakkında merak edilen tüm bilgileri bu haberimizde bulabilirsiniz. Peki Sony Xperia C6 Ultra teknik özellikleri ve fiyatı nedir?

TEKNOKULİS - Sony'nin Xperia C5 Ultra modelinde çerçevesiz ekran kullanacağı haberleri ortaya çıkmıştı. Herkesin merakla beklediği bu model Ağustos ayında tanıtılmış, beklendiği gibi çerçevesiz değil, çok ince çerçeveli bir model olarak piyasadaki yerini almıştı.

Firma şu sıralar ise görünüşe göre Xperia C6 Ultra modeli üzerinde çalışıyor. Neredeyse çerçevesiz bir model olacağa benzeyen Xperia C6 Ultra için tam anlamıyla çerçevesiz ise diyemiyoruz.


Diğer taraftan bugün NowhereElse'den Xperia C6 Ultra modeliyle ilgili önemli sızıntılar geldi. Bununla birlikte cihazın görüntüleriyle birlikte özellikleri de gün yüzüne çıktı.


Xperia C6 Ultra'nın özellikleri

Görünüşe göre 6-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. MediaTek'in sekiz çekirdekli MT6755 yonga setinden gücünü alacak olan cihaz, Mali-T860 GPU, 2GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olacak.
Bunların dışında cihazda, 20-megapiksel çözünürlüğünde arka kameranın yanında 16-megapiksel değerinde LED flaşlı ön kamera bulunacak.
Öte yandan Xperia C6 ve C6 Ultra modelinin benzer modeller olmalarını ve yalnızca teknik özellikleriyle birbirlerinden ayrılmalarını bekliyoruz.

Sony'nin kısa bir süre sonra iki modeli de resmen açıklaması bekleniyor.

Sony Xperia C6 Ultra teknik özellikleri ve fiyatı nedir?