Türkiye'nin en büyük zincir teknoloji mağazalarından biri olan Teknosa, akıllı telefon ve akıllı saat pazarına giriş yaptı. Teknosa firması akıllı telefonu Preo P1 ile akıllı telefon pazarına giriş yaparken, Preo PWatch akıllı saati ile de su geçirmeyen özellikte akıllı saat pazarına giriş yapmış oldu. Peki Teknosa Preo P1 akıllı telefon ve Preo PWatch akıllı saatin teknik özellikleri ve fiyatı nedir? Yanıtları bu haberimizde...

Teknosa Preo P1 ile akıllı telefon pazarına girerken üretilen telefonun teknik detayları şöyle sıralandı;
Android 4.4 işletim sistemi

5-inç'lik (1280x720) ekran

Snapdragon 410 yongaseti

1GB RAM

8GB dahili hafıza (+microSD)

13MP arka, 5MP ön kamera

2400mAh batarya

Bugün itibarı ileTeknosa mağazalarındasatışına başlanan modelinfiyat 750 TLolarak belirlenmiş durumda.

Teknosa'nın diğer bir ürünü olan Preo PWatch akıllı saati ise su geçirmez özelliği ile dikkat çekiyor. Preo PWatch'da mesaj ve arama gibi bildirimlerin yanısıra adımsayar, mesafe hesaplayıcı, kalori hesaplama ve uyku ölçer gibi özelliklere sahip.

Teknosa Preo PWatch'ınsatış fiyatı ise 99 TLolarak göze çarpıyor. Ekstra kayışın ki 7 farklı renge sahip olanbu kayışların tanesini 20 TL'densatın alabiliyorsunuz.

Son olarak da kampanya dahilinde eğer ikisini birlikte alacak olursak 850 yerine 800 TL ödeyeceğimizi not olarak düşelim. Keza TeknoSA Mobil hat alma veya mevcut hattımızı taşımamız halinde, 2 yıllık sözleşme dahilinde 400 TL'ye de alabiliyoruz.