WhatsApp indir, WhatsApp Yükle! Whatsapp APk indir Güncelle ... Whatsapp indir Geçen yıl Facebook tarafından satın alınan popüler mesajlaşma uygulaması Google Play Store Whatsapp indir yeni bir güncelleme yayınladı. Whatsapp popüler mesajlaşma uygulaması. artık çoğu kişi sms yerine  Whatsapp mesajlaşmayı kullanıyor.  Whatsapp'a ara ara yeni özellikler, yenilikler geliyor. Peki  Whatsapp nasıl indirilir, işte detaylı bilgiler...

WHATSAPP İNDİRMEK İÇİN TIKLA 

Geçtiğimiz aylarda iPhone ve Android cihazlar için kullanıma sunulan sesli arama özelliği, özellikle Nokia marka telefonlarda kullanılan ‘Windows Phone’ işletim sistemine de entegre edildi.

Söz konusu güncellemenin ardından sesli arama özelliği, Windows Phone sahibi Whatsapp indir kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

Yeni özelliği Windows Phone cihazınızda kullanabilmek için işletim sisteminizi 2.12.60 sürümüyle güncellemeniz yeterli olacak. Bu işlemin ardından mobil uygulama otomatik olarak yeni versiyona sahip olacak.

Bilgisayarın geçmişten günümüze gelişimi...

Bilgisayarın geçmişten günümüze gelişimi...

Söz konusu özelliği ilk olarak Android telefonlarda kullanıma sunan şirket, uzun vadede Skype ve Viber gibi uygulamaları bu kulvarda geride bırakmayı hedefliyor.

Fotoğraf alanındaki en yaygın sosyal ağlardan olan Instagram, yeni özelliklere kavuştu. Bunlar arasında en dikkat çekeni fotoğrafları harita üzerinde yüklenen fotoğrafları gösterebilme özelliği oldu. Uygulamaya gelen yeni arama özelliği önceki sürümdekine göre daha da geliştirildi. Arama özelliği artık harita üzerinde yüklenen fotoğrafları da gösterecek şekilde düzenlendi. Ayrıca kullanıcılar artık kişileri, etiketleri ve mekanları da arayabilecekler.

Uygulamanın Explore (Keşfet) isimli yeni eklenen tabında bulunan özellikler arasında popüler etiketler, popüler kişiler ve popüler yerler gibi seçenekler de yer alıyor. Yeni özellikler ilk olarak ABD’deki kullanıcılara sunuldu. İlerleyen günlerde farklı ülkelerde de bu yeni özelliklerin kullanıma sunulması bekleniyor.

Akıllı telefonların popüler uygulaması Whatsapp, Android'lerden sonra şimdi de iPhone'lar için bilgisayar başında konuşabilme imkanına kavuştu.

Whatsapp Web nihayet iPhone'larda... Önce Android ve windows phone için yayınlanan Whatsapp Web artık iPhone'larda da kullanılabiliyor.

WHATSAPP WEB NASIL KULLANILIR
Whatsapp Web'i kullanabilmek için önce iPhone'unuzdan Whatsapp'ı açın ve Ayarlar bölümüne girin. 

Ardından Scan QR Code seçeneğine tıklayın ve web.whatsapp.com adresine girip karşınızdaki QR Code'a kamerayı karşılaştırın. 

Ardından işlem otomatik olarak gerçekleştirilecek ve Whatsapp Web açılmış olacak.

AŞAMALI OLARAK KULLANIMA SUNULUYOR

Şu an Whatsapp'ın son sürümünü kullanıyor; ancak halen Whatsapp Web seçeneğini göremiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekiyor. Kullanıcıların hepsine aynı anda sunulmayan özellik, kademeli olarak açılıyor.