Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Şehrin Değerlerini Paylaşmak konulu sohbet toplantısının konuğu oldu.
Okul pansiyonunda kalan öğrencilerin katıldığı toplantıda Başkan Eroğlu, gençlerle beraber olmak, onların fikir ve görüşlerini almaktan çok mutlu olduğunu kaydetti. Her şehrin bir kokusu, ruhu ve kimliği olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, “Bu anlamda Tokat şehrinin ayrı bir yeri söz konusudur. Tokat’ta hem İslam öncesi, hem Selçuklu hem de Osmanlı eserlerini görmek mümkündür. Bu güzel şehirde yaşayan genç, yaşlı bütün insanların gönlüne bir mutluluk, bir neşe katabiliyorsak ne mutlu bizlere. Öğrenciler ve okullar bizim için daha da değerlidir. Onun için onlardan gelen isteklere kayıtsız kalamayız. İmkanlar ölçüsünde her türlü hizmette önceliğimiz eğitim kurumlarıdır” dedi.
Okul Müdürü Eyüp Doğan, Başkan Eroğlu’na okullarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Programın sonundan Başkan Eroğlu, öğrencilerin sorularını cevapladı.