Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Niksar ilçesinde köy grup yollarında asfalt çalışmalarının başladığını söyledi.
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Genel Meclis Üyeleri Salih Yıldırım, Daim Namlı, Kemal Yılmaz, Mehmet Ulaşoğlu ve Şahin Günseren Niksar ilçesinde Tokat İl Özel İdaresi tarafından köy grup yollarında yapılan asfalt ve köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yöre halkı ile sohbet etti. Başkan Dizer, Niksar ilçesine bağlı, Büyükyurt, Kaşıkcı arası köy gurup yolunda ve Özalan, Bozcaarmut, Biligili Köy grup yolu, Şıhlar, Gültepe, Edilli, Karakaş Köyü grup yolların da toplam 35 km 1’nci kat asfaltı tamamlandığını söyledi. Güdüklü ve Dalkaya Köyü grup yollarında 1. kat asfalt çalışmasını da tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Dizer, “Ayrıca ilçemize bağlı köy grup yollarında şu anda ihalesini tamamlanmış olan 16 kilometre 2. kat asfalt çalışmasına da başlayacağı. 2016 yılı içerisinde Tokat İl Özel İdaresi olarak Niksar ilçemize bağlı köylerimizde 40 bin metre kare parke, 35 yeni su deposu, 70 tane köy su deposunun ise bakım ve onarımları yaparak klorlama cihazlarını taktık. Köylerimizin alt yapısında ise 7 bin metre kare korege boru ve 35 bin metre karede içme suyu hattını yeniledik. Tabii ki köylerde yaşayan çocuklarımızı da unutmadık. Onlar içinde oyun parkları yaptık’’ dedi.
Başkan Dizer, köylerin ihtiyaçlarını yerine getirerek daha modern yaşam alanlarına dönüştürdüklerini ifade ederek, “Yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda devletimizin sıcaklığını vatandaşlarımıza daima hissettiriyoruz. Bu yatımların gittiği çoğu köylerimiz şehir görünümüne kavuşmuştur. Köylü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bütün bu hizmetlerle amacımız, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayarak, insanımızın hayat kalitesini günümüz şartlarına göre yükseltmektir. Köylerimizin diğer eksikliklerini de imkanlarımız ölçüsünde çözeceğiz "şeklinde konuştu