AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindekiler Trabzon Valiliği görevine atanan Yücel Yavuz’a "Hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Revi’ye ziyarette İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Uğur Aydın, Arzu Yalçınalp, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Günaydın, Coşkun Şahin ve Engin Çakır eşlik etti. Vali Yavuz’a görevinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Revi, “Sayın Valimize öncelikle görevinde başarılar diliyoruz. Hem Sayın Valimize hem şehrimize hem bölgemize hem de ülkemize bu atamanın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Göreve başladığı günden itibaren Trabzon’u karış karış gezmeye başlayan Sayın Valimiz hem şehrimize hem de bölgemize hiç de yabancı değil. Bu hem Trabzon’umuz adına hem de Sayın Valimiz adına bir avantajdır” dedi.
Trabzon’un bölge için her açıdan stratejik bir konumda olduğunu hatırlatan Başkan Revi, “Sayın Valimiz Trabzon’un Valisi olmakla birlikte aslında yine Gümüşhane’nin Valisi ve yine aynı şekilde Rize’nin, Giresun’un, Bayburt’un ve Ordu’nun da Valisidir diyebiliriz. Çünkü Trabzon adına yapılacak olanlar ve atılacak olan adımlar sadece şehrimizi değil bölgemizi çok yakından ilgilendirmektedir. Sayın Valimizle ve Trabzon’umuzun dinamikleriyle şehrimize daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz, yapılanları ve yapılması gerekenleri takip edeceğiz” şeklinde konuştu.
Vali Yavuz ise Başkan Revi ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederken, Trabzon’un hem bölge hem de ülke için çok önemli bir şehir olduğunu söyledi.