Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene ilçesinin mahalle muhtarlarıyla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ün de hazır bulunduğu toplantıda, Trabzon’un hem TBMM’de hem de Bakanlar Kurulu’nda son derece güçlü bir durumda olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, diğer bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Kendilerine müteşekkiriz” dedi.

Trabzon’un mahallelerinde 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol çalışmasına imza attıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “2017 yılında da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mart sonu itibariyle mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle sahada çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bu şekilde her yıl tekrarladığımız çalışmalarla mahallelerimizde, ilçelerimizde, şehrimizdeki sorunları birer birer ortadan kaldırıyoruz” diye konuştu.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Sürmene ilçesinde gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü çalışmalar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, 2017 yılında Sürmene’de gerçekleştirilecek çalışmaların planlaması üzerine mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulundu.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise toplantıda yaptığı değerlendirmede Büyükşehir Belediyesinin tüm imkânları ile Sürmene’nin yanında olduğunu ifade ederken, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız 3 yıldır ilçemizde önemli çalışmalara imza attılar. Her zaman ilçemizin yardımına koştular. Kendilerine Sürmene için fedakârca gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.