Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi’nde şampiyon olarak Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi’ne yükselen Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün başkan ve futbolcularını makamında kabul etti.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette kendilerine verilen desteklerden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ömer Ayar, “Kupa töreninde de söyledim, şimdi de söylemek istiyorum, Sayın Başkanımız olmasaydı bu başarı olmazdı. Her zaman yanımızda oldular. Kendilere tüm engelli sporcular adına teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Güneş de Trabzon takımının İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi’ne renk katacağını kaydetti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzonlu futbolcuların şampiyonluğa ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, işitme engelli sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi.