Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valiliği görevine başlayan Vali Yücel Yavuz’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Beraberindeki Genel Sekreter Davut Çakır ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile birlikte Vali Yavuz’u makamında ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilgi birikiminizle ve tecrübenizle, Trabzon’u da tanıyor olmanızla şehrimize çok şey katacağınıza inanıyoruz. Biz sizi Gümüşhane valiliğiniz sırasında tanıdık. Bilgi birikiminizle ve tecrübenizle, Trabzon’u da tanıyor olmanızla şehrimize çok şey katacağınıza inanıyoruz. En büyük mülki idarecimiz olan Sayın Valimizin öngörüleriyle şehrimizde daha iyi bir yaşam oluşturmak için her zaman paydaşınız olmaktan onur duyarız” dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Vali Yavuz ise, “İki yıl Gümüşhane’de görev yaptım, Trabzon’u tanıyorum. Zat-ı alinizi hem bürokrasiden hem siyasetten biliyoruz. Tecrübeleriniz, güzel çalışmalarınız takdire şayan. Kadronuzdan her zaman övgüyle bahsediliyor. Genel idare olarak, devlet kurumları olarak yerel idaremizle beraber amacımız Trabzon’umuza hizmet etmek, yaşam konforunu yükseltmek. İl genelimizin tamamını mutlu müreffeh bir şekilde yaşatmak için gayret edeceğiz. Önceki valimizle güzel bir uyumunuz olduğunu biliyorum, bu uyum içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.