Trabzon AK Parti Tanıtım Medya Başkanları Temmuz ayı toplantısı Sürmene’de gerçekleşti.
Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Fatih Solak, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, İl Kadın ve Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve İlçe Tanıtım Medya Başkanları katıldı.
Her ay farklı ilçede düzenlenecek olan toplantıların ilki Sürmene’de gerçekleşirken, burada konuşma yapan Yalçınalp, “Düzenli ve istikrarlı bir şekilde Tanıtım Medya Başkanları toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bazen dışarıda bazen parti binamızda yapıyorduk fakat bundan sonraki süreçte her ay farklı bir ilçemizin misafiri oluyoruz” ifadesinde bulundu.
Basın takibi, sosyal medya kullanımı ve basın mensuplarıyla ilişkileri ele alan Yalçınalp, “Sosyal Medya mecrasına gereken önemi hep birlikte göstermeye devam edeceğiz. Orada yürütülen algı operasyonlarına karşı uyanık olmamız gerekiyor. Yanlış fotoğraflar ve yalan beyanlarla vatandaşımızın kafasını karıştırmalarına izin vermeyeceğiz. Bütün birim başkanlarımıza gayretleri ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezimizi takip ederken bu doğrultuda tanıtım medya çalışmalarımız daha etkin olacaktır” dedi.