Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik ’ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ temel eğitimi düzenlendi.
Rekabet koşullarının sürekli değişmesi nedeniyle işletmelerin yenilikleri takip etmelerinin önemini her fırsatta yineleyen TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, aktif üretim faktörü ve işletmelerin büyümelerindeki sürekliliğin devamı açısından çalışanların ve işletme yöneticilerinin kalifiye özelliklerinin yenilenmesi ve belli standartlara göre faaliyet göstermesi için eğitim programının bir gereklilik olduğunu vurguladı. Hacısalihoğlu, TTSO’nun Mayıs ayı programı çerçevesinde “TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" düzenlendiğini aktardı.
Eğitim Sistem Strateji Uzmanı Latif Sakar, tarafından verilen eğitimi tamamlayan katılımcılara sertifikaları takdim edildi. ABİGEM işbirliğiyle düzenlenen TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitim Programında; yönetim sistemi standartlarının yapısı, kalite yönetimi ilkeleri, proses yaklaşımı, PUKÖ Modeli, risk tabanlı düşünme, Kalite Yönetim Sistemi Standardı Şartları konularında katılımcılara detaylı bilgiler sunuldu.
Çok sayıda oda üyesinin katıldığı eğitim sonunda TTSO Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu, Özcan İlarslan, İsmail Gençcelep ve Genel Sekreter Hakan Gürhan, Eğitim Sistem Strateji Uzmanı Latif Sakar’a plaket takdim etti.