Tunceli İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından 62 Pertekspor’a müsabaka ve antrenmanlarda kullanılmak üzere malzeme yardımında bulunuldu.
Malzemeler, Vali Osman Kaymak’ın katıldığı törenle kulüp yönetimine teslim edildi. İl Özel İdaresi hizmet binasında gerçekleşen törene, Vali Kaymak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, 62 Pertekspor Kulübü 2. Başkanı Mustafa Gel, Kulüp Yöneticisi Turgut Bitkin, Teknik Direktör İlhan Aydın ile Yardımcı Antrenör Şinasi Şat katıldı.
Vali Osman Kaymak, törende yöneticilerden ve teknik ekipten kulübün faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. İlimizi Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta temsil eden kulübe spora ve gençlere sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Kaymak, yönetim ve teknik heyete başarılar diledi.
Vali Kaymak, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğumuzu buradan bir kez daha vurgulamak istiyorum. Profesyonel-amatör ayrımı yapmadan, gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve yanlış tercihlerden koruyarak spora yönlendiren tüm kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bugün İl Özel İdare Spor’un 62 Pertekspor’umuza malzeme yardımında bulunması vesilesi ile bir aradayız. Verilen spor malzemesi desteği ile kulübümüzün tüm ihtiyaçları karşılanmış bulunmaktadır. Yapılan bu yardımlar, spor kulüplerimizi hayli mutlu etmekte, onların mutluluğu da bizleri son derece memnun etmektedir. Kulübümüze 3. Lig’e yükselme yolunda başarılar diliyorum” dedi.
Kulüp yöneticileri de başta Vali Osman Kaymak olmak üzere destek sunan herkese teşekkür etti.