Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene başı zümre toplantısı yapıldı.
Çemişgezek’te bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Harun Kazez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir, Milli Eğitim Şube Müdürü Vural Berker, eğitim kurumlarının yöneticileri ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Kaymakam Kazez, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demir ve Şube Müdürü Vural Berker birer konuşma yaptı.
Başarılı bir eğitim yılı için öğretmenlerin de düşüncelerinin alındığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan Kazez, “Bugün eğitime bakış açımızı birinci ağızdan duymamız için bir araya geldik. Geçtiğimiz yıl ilçemizin eğitim alanındaki başarısı ulusal medya yoluyla ülke gündeminde de yer aldı. Başarı konusunda doyumsuz olarak bu başarıyı daha da üst seviyeye taşımak için hepimiz büyük gayret içerisinde olacağız. Başarıyı artırmak için sizlerden gelen bütün teklifleri değerlendiririz. Ahlaklı bir neslin yanında başarılı bir nesilde yetiştirmemiz lazım. Kaymakamlık olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bütün öğrencilerimize kaynak kitap desteği sunmak istiyoruz” dedi.
Kaymakam Kazez, azim ve sorumluluk isteyen mesleklerinde öğretmenlerin de karşılaşabilecekleri zorluklar olabileceğini bu zorluklarda kaymakamlığın kapısının kendilerine açık olduğunu ifade etti. Öğretmenlerin çağı yakalamış, gelişime ve yeniliklere açık, kendini devamlı yenileyen bir yapıda olması gerektiğini belirten Kazez, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yeni göreve başlayan öğretmenlere mesleki hayatlarında başarılar diledi.