MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, "Kocaman bir köy görünümünden öteye gidemeyen ilçelerin hak ettiği hizmetleri alabilmeleri için MHP'nin işin başına geçmesi şart" dedi.

Dedeoğlu, partisinin Türkoğlu ilçesi Yeşilyöre beldesinde seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, halka hizmet için yola çıktıklarını belirterek, şimdiye kadar Kahramanmaraş halkının hak ettiği hizmeti alamadığını savundu.

Yerel seçimlerden MHP'nin büyük zaferle çıkacağını öne süren Dedeoğlu, şunları kaydetti:

"Kocaman bir köy görünümünden öteye gidemeyen ilçelerin hak ettiği hizmetleri alabilmeleri için MHP'nin işin başına geçmesi şart. Bugüne kadar başka partilere destek verdiniz. İşte sonucu ortada. bizlere destek verin hizmete kavuşun. Kahramanmaraş'ın 8 milletvekili var ama sorunları meclise taşıyan sadece bir tanesi işte fark burada Milliyetçi Hareket mensupları kendisi için değil, vatanı milleti için çalışır. O halde hep beraber MHP'de buluşma zamanı geldi."

MHP Türkoğlu Belediye Başkan adayı Cafer Güçlü de hizmet için çıktıkları yolda beklentileri boşa çıkarmayacaklarını belirterek, seçilmeleri halinde seçmelerin yüzlerini kara çıkartmamak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Açılışa MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci ile partililer katıldı.