AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erkoç, "AK Parti iktidarı Türkiye'nin geleceği için mücadele ediyor. Bizler ise bu davanın Kahramanmaraş'taki birer neferleriyiz" dedi.

Erkoç, partisinin Türkoğlu ilçesindeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Erkoç, burada yaptığı konuşmada,  yeni büyükşehir yasasıyla gelirlerin artacağını, en ücra noktaya kadar hizmetlerin aksamadan götürüleceğini, yatırım, hizmet ve proje alanlarında ellerinin daha fazla güçleneceğini kaydetti.

Büyükşehir statüsünün kent için büyük avantajlar sağlayacağını, şimdiye kadar hayal edilen projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Erkoç, şunları söyledi:

"AK Parti iktidarı Türkiye'nin geleceği için mücadele ediyor. Bizler ise bu davanın Kahramanmaraş'taki birer neferleriyiz. Hep birlikte Kahramanmaraş'ın 2023'ünü, 2071'ini tasarlayacağız. Ülkemizi her geçen gün bir adım daha ileriye taşımak için yola çıktığımız bu yolda 30 Mart seçimleri sonrasında tüm yatırım ve planlamalar tek merkezden yapılacak, sorunlarımız çözüm noktasına daha hızlı taşınacak."

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da hizmet için yola çıktıklarını, hedeflerinin Türkiye'de ilçeler içinde en çok oyu alarak rekor kırmak olduğunu kaydetti.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek ile partililer hazır bulundu.