Türkoğlu ilçesinde AK Partili kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, erkekleri dışarı çıkartarak seçim bürosuna "el koydu".

AK Parti ilçe teşkilatınca 23 Nisan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğin ardından yürüyerek seçim irtibat bürosuna gelen yaklaşık bin kadın, erkek seçmenlerden büroyu kendilerine bırakmasını istedi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam ve Belediye Başkan adayı Osman Okumuş'un da aralarında bulunduğu seçim irtibat bürosundaki erkekler salonu boşalttı.

Kadın seçmenlerin tek tek sıkıntı ve ihtiyaçlarını dinleyen Belediye Başkan adayı Osman Okumuş'un eşi Funda Okumuş, şimdiye kadar kadına kadın gibi değerin en fazla AK Parti iktidarında verildiğini belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla seçim bürosunu devraldıklarını ifade eden Okumuş, kadınların sorunlarını ve çözüm yollarını konuşacaklarını kaydetti.

Dört çocuk annesi olduğunu, en küçük çocuğunun ise doğuştan katarakt hastası olduğunu anlatan Emine Çabuk ise "Başbakan Erdoğan olmasaydı ben ne bir üniversitede ne de bir özel hastanede çocuğumu tedavi ettiremezdim. Onun sayesinde en iyi hastanelerde tedavisini yaptırdım ve çocuğum sağlığına kavuştu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şarkılar söyleyen ve oyunlar oynayan kadınlar, sloganlar atarak dağıldı.