Türkoğlu Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeni Belediye Hizmet Binası’na taşındı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un girişimleriyle Fatih Mahallesi, Mahir Ünal caddesi üzerindeki 8 dönümlük alan içerisine yapımına başlanan Modern Yeni Belediye Hizmet Binası tamamlandı.

Göreve geldiği günden itibaren Teknik, Sosyal ve Kültürel alanda birçok projeye imza atan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Yaklaşık 15 ay önce çalışmalarına başlattığı Selçuklu Mimarisi yeni belediye hizmet binasını tamamlayarak hizmete sundu.

Modern Yeni Belediye Hizmet Binasına Evlendirme Müdürlüğü hariç diğer tüm birimleriyle birlikte Pazartesi gününden itibaren Türkoğlu’lulara hizmet verilmeye başladı. Evlendirme Müdürlüğü ise,  daha önceden Türkoğlu Belediyesi tarafından düğün, nişan ve çeşitli kutlamalar için yapılan Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda hizmete başladı.

Binayı yaparken yapının genel görüntüsünü tarihi ve aynı zamanda modern bir yapıda olan  50 yıla hitap edecek kapasitede çalıştıklarını vurgulayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Selçuklu mimarisi modeli ile çalıştık, dolayısıyla bu belediye binamız Selçuklu mimarisi tarzında tasarlanmıştır. Türkoğlu’nda ilk mimari tarz olacak.

Kentsel Dönüşüm kapsamında daha önce yıkım kararı alınan eski belediye hizmet binası, aynı zamanda ilçeye yetersiz kalmasından dolayı, göreve geldiğimiz anda itibaren ilk işimiz belediye hizmet binası proje çalışması oldu.

Çevre düzenlemesiyle birlikte Türkoğlu’na yakışır Modern Hizmet Binası’nı tamamlandık. Son derece modern ve kullanılışlı bir hizmet binasını Türkoğlu’nda   hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadık. Modern Belediye Hizmet Binası Türkoğlu’na  ve Türkoğlu’lulara hayırlı olsun. İlçemizde hizmetlerimiz devam edecek olup, Kahramanmaraş’ımızın en gelişen, kalkınan ve sanayileşen metropol ilçesi olacak.” dedi.