Büyükşehir yasasıyla birlikte oluşturulan Türkoğlu Belediye Meclisi, Osman Okumuş'un başkanlığında ilk toplantısını yaptı

Okumuş, toplantıda, belediye meclisi olarak ilçeye hizmetin herkesin ortak paydası olması gerektiğini belirtti.

Üyelerden birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin geleceği için elinden gelen gayreti göstermesini isteyen Okumuş, şunları kaydetti:

"Seçimler geride kaldı, artık hizmet etme zamanı geldi. Ben oy veren yada vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Türkoğlu'nun her köşesine hizmet götürmek için çaba göstereceğiz. Bugünden itibaren her birimiz rozetlerini çıkartarak şahıs ve parti ayrımı yapmaksızın, çalışmalarımıza başlayacağız. Meclis üyeleri olarak halkımıza birlik ve beraberlikten taviz vermeden hizmetin en iyisini ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız."

Konuşmaların ardından norm kadro düzenlenmesi, park ve bahçeler müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğü kurulması için Başkan Okumuş'a yetki verildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yapılan oylamayla Remzi Yaşa ile Bekir İmalı başkanvekilliğine,  Veli Sarı ile Mehmet Gül daimi encümenliğe, Hatice Bağcı ve Nejmi Ersoy ise katip üyeliğe seçildi.