Açılışa, Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Barolar Başkanı Vahit Bağcı,Türkoğlu İlçe Kaymakamı Serdar Kartal,İlçe Garnizon Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı,Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire Amirleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Değerli misafirlerimiz Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonumuzun açılış programına hepiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar, kıymetli konuklar Türkoğlu’muz için bir hizmeti daha bugün gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Türkoğlu’muza gelen misafirlerimizi ve toplantılarımızı yapacağımız alan konusunda sıkıntılarımız oluyordu,şimdi ise belediyemizin programlarını da burada gerçekleştireceğiz. Burası şuanda bütün misafirlerimizin hizmetinde,aynı zamanda evlenecek çocuklarımıza buraları kendilerinin hizmetine sunuyoruz.

Türkoğlu Belediyesi olarak çok güzel hizmetler sunuyoruz. gerek hükumetimiz le Türkoğlu’muza yaptığı yatırımlar, Gerek Büyükşehir Belediyemizin ilçemize yaptığı yatırımlar, gerekse de Türkoğlu Belediyesi ve personelleri olarak çok güzel hizmetlere imza atıyoruz. Geçen hafta itibariyle yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmalarına başladık. Futbol sahasını bitirdik.Şuanda Türkoğlu Futbol sahamız hizmetinizde, Kılılı futbol sahasının çalışmaları geçen hafta itibariyle başladı; inşallah 1-1,5 ay içerisinde bitireceğiz. Şekeroba’daki büyük futbol sahasının sözünü aldık. Oraya da başlayacağız. 

FOTO GALERİ

1 milyon m² Köylerimize ve ilçemize bugüne kadar taş döşedik. Şuanda 3 milyona yakın bu ay sonu itibariyle ihaleye çıkacağız. Yarım kalan yerlerin tamamını bu yaz inşallah tamamlayacağız. Buradan bunu müjdeliyorum. Türkoğlu şuanda yatırımlar noktasında çağ atlıyor. Türkoğlu, Kahramanmaraş- Nurdağı arasındaki kılavuzlu sulama kanalı,tarlalarımızın büyük oranını sulayacak.Şuanda Nurdağı- Kahramanmaraş arası duble yolu sıcak asfalt kaplaması başladı. Güzel bir çalışma Türkoğlu için bizim gayretlerimizle meydana geldi.

Lojistik merkez çalışması ve 5000 kişilik cezaevi çalışması devam ediyor.Sayın Kaymakamım la Kahramanmaraş’ın 2. Büyük camisi için çalışmalarımız beraber devam ediyor. Bir tanede yüksek okul çalışmamızın yanı sıra İktisadi İdari Bilimler Fakültesinin temel atması yapıldı.İnşallah önümüzdeki aylarda güzel bir fakülte ve fen lisesi kazandıracağız.Gerek belediyemizle,gerek kaymakamlığımızla ve gerekse de hükumetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile Türkoğlu’na çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Meydan çalışmasına başlıyoruz. İmalı rekreasyon çalışması devam ediyor. Buradan 12 dönümlük atlı eğitim merkezi ve atlı okçuluk parkının yapımı çalışmalarına başlayacağız.
2-3 ay içerisinde bitireceğiz. Hızlı tren yine Türkoğlu’ndan geçecek. Türkoğlu Belediyemiz bir çok alanda kurumlarla birlikte uyum içerisinde çalışıyor.Ben bu vesile ile buraya emek veren değerli personellerimize ve değerli mimarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Belediye personellerimizden evlenmek isteyen olursa bedava, muhtar ve çocuklarına yüzde yirmi, asker personelle evlenenlere de bedava diyerek. Açılış katılan herkese teşekkür etti.

Başkan 'Okumuş' konuşmasında aynı zamanda kendisinin ve Türkoğlu'nun ismini vererek paylaşımda bulunan askerlere de teşekkür ederek, Türkoğlu Halkı ve Belediyemiz olarak her zaman askerlerimizin yanındayız,dualarımız onlarla inşallah en kısa sürede Güneydoğu sorununu sona erdiririz, diyerek konuştu.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir selamlama konuşmasıyla birlikte şöyle konuştu; Türkoğlu’luları şanslı görüyorum, Türkoğlu, Kahramanmaraş ilçelerinin içerisinde en hızlı gelişecektir. Bu büyüme ve gelişmenin mimarı Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Kaymakamımızdır. Çok güzel bir mekan çok iyi işler çok güzel toplantılar yapılacak. Bu güzel salon hayırlı olsun. Diyerek konuştu.