Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvasına da yoğun ilgi oldu.
      İlçenin Gaziosmanpaşa Mahallesindeki Kapalı Spor Salonunda başlayan ilk karşılaşma Türkoğlu Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleşti.
 
       Turnuva ile ilgili bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Bugün Türkoğlu Belediyesi olarak güzel bir sportif faaliyetimizi hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda mahalleler arası voleybol turnuvamız güzel bir birlikteliği sahne oldu. Şuanda ise Türkoğlu’muzda görev yapan kurumlar arası voleybol turnuvasını yapıyoruz. Türkoğlu Belediyesi olarak da biz bu voleybol turnuvasında en ideal takımlardan bir tanesiyiz. Bunlardan amacımız kurumlar arası yakınlaşmayı, koordinasyonu sağlamak; hem de Türkoğlu’muzda bu tür sosyal ve spor aktivitelerin daha fazla yer alması, gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tür sportif faaliyetleri sevmeleri özenmeleridir. Bundan sonra faaliyetimiz için ise mahalleler arası futbol turnuvaları düzenlenecektir.
Şimdiden Türkoğlu’muzda görev yapan ve turnuvaya katılan bütün kurumdaki sporsever memur ve işçi arkadaşlara bol şans ve başarılar diliyorum,diyerek konuştu.