Adana'da henüz 13 yaşında iken 18 yaşındaki Yusuf A. için evden kaçan E.E.'nin, 11 kişinin tecavüzüne uğradığı 2 yıl boyunca 2 kadın tarafından 30 liraya otoyolda erkeklere pazarlandığı ortaya çıktı. Küçük kızın yaşadığı dram 1 Kasım'da kaçıp, eve geri dönmesinin ardından ortaya çıktı. Polis olayla ilgili olarak 2'si kadın 12 kişiyi yakaladı.

E.E.'nin (15) annesi Z.K. ile babası M.E. geçimsizlik nedeniyle boşandı. Baba M.E. yurtdışına giderken, E.E. annesiyle birlikte yaşamaya başladı. İlköğretim okulunu bitirdikten sonra okula devam etmeyen E.E. 1 Kasım 2012 günü evden kaçtı. Anne Z.K., polise başvururken küçük kız 3 Kasım gecesi evine döndü. Anne Z.K., kızının eve döndüğünü ve polisin aramasına gerek olmadığını söylemek için E.E. ile birlikte polis merkezine gitti.

E.E., ifadesini alan polise sevdiği için evden kaçtığı Ali K.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. Küçük kızı konuşması için ikna eden polis, E.E.'nin 2 yıl önce 13 yaşındayken de evden kaçtıktan sonra tecavüze uğradığı ve zorla erkeklere pazarlandığını belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen E.E., psikolog gözetiminde verdiği ifadesinde 2 yıl boyunca kendisine tecavüz eden ve para karşılığı erkeklere pazarlayanların isimlerini tek tek verdi. İsmini hatırlamadığı bazı kişilerle de para karşılığı ilişkiye girdiğini söyledi.

E.E.'nin verdiği bilgiler ışığında harekete geçen polis, küçük kızın sevgilisi ilk sevgilisi Yusuf A., 41 yaşındaki M.D., 38 yaşındaki B.T., 24 yaşındaki Y.E., 19 yaşındaki M.T., 17 yaşındaki H.H.Ç., 23 yaşındaki O.G., 18 yaşındaki T.C., 19 yaşındaki C.A. ve 18 yaşındaki H.A.K. ile küçük kızı otoyolda erkeklere 30 lira karşılığında pazarladıkları iddia edilen 39 yaşındaki H.B ile 23 yaşındaki F.D.'yi yakaladı. E.E.'nin en son birlikte olduğu belirlenen Ali K. ise kaçtı. Zanlılardan B.T.'nin bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalıştığı da belirlendi.

E.E., psikolog eşliğinde verdiği ifadesinde, 2 yıl önce sevgilisi Yusuf A ile bazı zaman kendi isteğiyle bazen de zorlamasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek, “Daha sonra Yusuf A.'nın'nin benimle ilişkiye girmek için benimle olduğunu anlayınca ayrıldım. Sonra tanıştığım erkeklerin bazılarıyla kendi isteğimle bazılarıyla da zorla ilişkiye girdim. Bu kişilerden bazıları 50 bazıları ise 100 lira veriyordu. Akrabamız olan F. ile H. de beni para karşılığı erkeklere sattı. İlişkiye girdiğim kişilerden aldıkları paralardan bana da 30 lira veriyorlardı. İsmini bilmediğim kişilerle de ilişkiye zorladılar. Hepsinden şikayetçiyim” dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan bazıları E.E. ile para karşılığı ilişkiye girdiklerini, bazıları ise seviştiklerini söyledi. E.E.'yi pazarladıkları iddia edilen 2 kadın ise suçlamaları yalanladı.