Eskişehir'de tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürülen 17 yaşındaki Kader Kaya kimdir? Dehşete düşüren tecavüz ve cinayet olayının zanlısı kim? Kader Kaya'nın katili yakalandı mı? Katil zanlısı olarak gözaltına alınan 31 yaşındaki Metin Y'nin ifadesi kan dondurdu. Detaylar haberimizde.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ile Odunpazarı Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri, bir hafta önce Kanlıpınar Mahallesi Çamlık mevkisindeki ormanlık alanda boğularak öldürülmüş halde bulunan Kader Kaya'nın katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin Kader'in MOBESE kamerasındaki son olarak görüldüğü otomobilin plakasından yola çıkarak yakaladığı evli ve 2 çocuk babası Metin Y.'nin ifadesinde otostop çeken genç kızı aracına aldığını anlattığı belirtildi.

"KÜLODUNU BAĞIRMAMASI İÇİN AĞZINA SOKTUM"
Zanlının ifadesinde "Onu Organize Sanayi Bölgesi'nde otomobile aldım. Bir fotomodellik çekimi için oradaymış. Onunla ilişkiye girmek istedim. Kabul etmeyince tartıştık. Onu soydum. Külodunu bağırmaması için ağzına soktum. Boğularak öldü. Onu daha önceden tanımıyordum" dediği belirtildi. İşsiz olduğu belirtilen zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra jandarmaya teslim edildi.

Metin Y., genç kızın bulunmaması için cep telefonunu da aldığını itiraf etti.