Müge Anlı'da aranan Ecrin bebek olayına telefonla bağlanan bir kişi Özkan'ın Ecrin bebeğe tecavüz ettikten sonra boğup öldürmüş olabileceğini iddia ettiç Bu iddia stüdyodakileri dehşete düşürdü. 

Samsun'a bağlı Vezirköprü ilçesinde 10 gün önce evlerinin kapısında oynadığı sırada kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın babaannesi Hacer Hanım bu gün Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna geldi ve kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Sürekli çelişkili ifadeler veren Hacer hanımın şüpheli davranışları tepki çekerken şok bir iddia ortaya atıldı.

TECAVÜZ VE BOĞMA

Tüm şüpheler üzerinde bulunan amca Özkan'ın birini telefonla arayarak "Ecrin'e tecavüz edildiyse ve boğulup öldürüldüyse tecavüz eden ve boğan bulunur mu? Kaç gün sonra bulunur? Parmak izinden ortaya çıkar mı?" gibi sorular sorduğu iddia edildi. Özkan'ın ayrıca "yakında patlar, o zaman ben de patlarım" dediği iddiası stüdyoya bomba gibi düştü.

AFAD'A DA SORMUŞ

Özkan'ın aynı soruları AFAD'a da sorduğu ve şüpheli hareketlerinin o zaman da dikkat çektiği iddia edildi. Bu iddialardan sonra Özkan üzerinde yoğunlaşan dikkatlerin ne kadar haklı olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin Kurnaz'dan 9 gündür haber alınamıyor. Ecrin bebeği son gören kişi olan üvey amca Özkan Kurnaz hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şok etti!

9 gündür haber alınamayan Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları bölgede devam ederken, Özkan Kurnaz bölgedeki yetkillilere sorduğu soru, stüdyoda gergin anlara sebep oldu. Müge Anlı canlı yayında Özkan Kurnaz'a, "Yetkililere ne sordun Özkan?" deyince Özkan Durnaz, "Bir iz yok mu diye sordum." şeklinde yanıt verdi. Ancak Müge Anlı gerçeği açıkladı.

ECRİN BOĞULDU MU, İSTİSMARA MI UĞRADI?

Ecrin bebeği en son gören üvey amcası Özkan Kurnaz'ın Ecrin'in kaybolmasından önce, köy halkına "Eğer çocuk boğulduysa parmak izi kalır mı?" diye sorduğu ortaya çıktı. İddiaları kabul eden Özkan Kurnaz, "Ecrin'i en son ben gördüm. Üstünü, altını değiştirdim onda parmak izim var. Şüpheler benim üzerimde olduğu için merak edip sordum" dedi.

Öte yandan Samsun'dan telefona bağlanan Zeynal Bey, Özkan'ın kendisine, "Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?" "Çocuk gömüldüğünde parmak izi çıkar mı?" diye sorduğunu söyledi.

ECRİN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? KAÇIRILDI MI?

Özkan Kurnaz ile babaanne Hacer Hanım'ın açıklamalarının ardından Özkan'ın Ecrin'e bir şey yaptığı, annesi Hacer Hanım'ın da bunu sakladığı düşünüldü. Hacer Hanım ise, asla böyle bir şey olmadığını söyleyerek, iddiaları yalanladı.

VALİLİKTEN ECRİN AÇIKLAMASI!

Samsun Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada arama çalışmalarına ara verildiği duyuruldu. Açıklamada, "07/05/2019 Salı günü saat 21.00´da Vezirköprü Kaymakamlığınca İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aranarak, ilçe merkezine 32 km uzaklıkta bulunan Alancık Mahallesi´nde 1,5 yaşlarında Ecrin Kurnaz isimli çocuğun kayıp olduğu bilgisi verilmiştir. Kayıp bilgisi alınır alınmaz Samsun AFAD ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından arama çalışmalarına başlanmıştır. UMKE ekiplerinin de destek verdiği arama çalışmalarında kadavra köpeği, canlı arama köpeği ve iz takip köpekleri de kullanılmıştır. Ayrıca bölgede havadan helikopterle arama çalışmaları ve Samsun Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği´ne bağlı 5 kişilik dalgıç ekibi tarafından da olay bölgesinde kıyı arama çalışmaları yapmıştır. Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında adli soruşturma devam ettirilmektedir. 16.05.2019 Perşembe günü saat 18.00 itibariyle arama çalışmalarına ara verilmiştir. Yeni bir bilgi ve bulguya ulaşıldığı takdirde arama çalışmalarına devam edilecektir" denildi.