M.K. adlı kadın, eşinin birlikte yaşadığı D.O.'nun kendisini telefonla rahatsız ettiğini savunarak savcılığa şikâyetçi oldu. 33 yıllık kocasının sevgilisinin kendisine, “Sen işe, kocan koynuma”, “Gel kocanı evimden al”, “F. yine geldi. Al kocanı istemiyorum” yazılı mesajlar gönderdiğini bildirdi. Savcılık da sevgili hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle ”˜hakaret' davası açtı.

6 YIL BİRLİKTE YAŞADIK

Sedef Şenkal Demir'in haberine göre, Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'nde karşı karşıya gelen 2 kadından D.O., eşinden boşandıktan sonra M.K.'nın kocası F.K. ile 6 yıl birlikte yaşadığını anlatarak “Bu dönemde M.K. Giresun'a gitti. Hatta 21 yaşındaki oğlu benim evimde bizimle yaşadı. Kızımla oğlu anlaşamayınca 6 yıllık ilişkiyi bitirdim. Boşanıp benimle evleneceğini söylemesine rağmen sözünü tutmadı. Kocasından ayrıldım. Ama kocası bir türlü beni bırakmadı. İçip içip evime geldi, mecburen içeri aldım. Ben de ona ”˜Gel kocanı al' diye mesaj attım” diye konuştu.

KOCAM SONRA BANA DÖNDÜ

Şikâyetçi M.K. ise D.O.'nun 33 yıllık evliliğinin 10 yılını mahvettiğini dile getirerek “Tamam kocam 6 yıl birlikte yaşadı. Sesimi çıkarmadım. Ama kocam sonra bana döndü. 

Bunun üzerine bu kadın çıldırdı ve beni telefonla rahatsız etmeye başladı. ”˜Sen işe, kocan koynuma' diye mesaj attı. 9 kez rahatsız etti. Eşim ondan uzaklaştı ama o peşimizi bırakmadı. Eşimle aramı açmak için benim psikolojimi bozuyor” şeklinde ifade verdi.

”˜ARANIZDA ANLAŞIN'

Mahkeme hâkimi , 2 kadından D.O.'ya, F.M.'nin kendisiyle birlikte olduğunu göstermek için şikâyetçi kadına mesaj atarak mağdurun ruh dünyasında sorunlara yol açtığına kanaat getirerek 5 ay hapis cezası verdi. Hâkim kararını açıkladıktan sonra ise 2 kadına “Aranızda anlaşın, adamı kim alacaksa alsın. Bu sorunu derinleştirirseniz birbirinizin yaşamını zehir edersiniz. Anlaşın lütfen” nasihatında bulundu.