İzmir Alsancak'ta evinde başı mutfak zeminine defalarca vurularak vahşice öldürülen Ayla Coşkunlar'ı kim neden öldürdü? Kamera kayıtlarında görüntüsü yer alan katil yakalandı mı? Müge Anlı'nın da peşine düştüğü Ayla Coşkunlar'ın katili kim? Türkiye Ayla Coşkunlar'ın katilinin peşine düştü? Müge Anlı Coşkunlar'ın katilini bulabilecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye seri katili Atalay Filiz olayından sonra şimdi de bir başka korkunç cinayeti işleyen katilin peşine düştü. Kafası mutfak zeminine defalarca vurularak öldürülen tanınmış mimar Ayla Coşkunlar'ın kameralara yakalanan katil zanlısının yakalanması için cinayet bürosu dedektifleri özel ekip kurarken ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı da olaya el attı. Müge Anlı katilin yakalanması için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz 27 Mayıs tarihinde kapıyı çalan kişiye  kim olduğunu soran Ayla Coşkunlar "polis" cevabını alınca kapıyı açmış ve saldırganın hedefi haline gelmişti. Tanınmış mimar Ayla Coşkunlar'u mutfağa sürükleyen saldırgan zavallı kadının başını defalarca mutfak zwminine çarpmış ve evden kaçarak gitmişti. Kendisi gibi mimar olan eşi tarafından mutfakta bulunan talihsiz kadın, tedavi gördüğü hastanede 18 gün sonra hayatını kaybetti.

Ayla Coşkunlar'ın katili kim?

Dairenin alt katındaki güvenlik kamerasının, Ayla Coşkunlar'ın 'İmdat yardım edin' çığlıklarını ve başının yere vurulduğu anları saniye saniye kaydettiği tespit edildi. Bu arada zanlı sokakta yürürken güvenlik kameralarınca görüntülendi. Saçlarını boyattığı belirlenen zanlının sokağa girip çıkması ve cinayeti işlemesinin 12 dakika sürdüğü belirlendi. Evdeki aramada Ayla Coşkunlar'ın kolundaki iki bileklik ve bir kalın bileziğinin alındığını belirlendi.

Cinayet kurbanı mimar Ayla Coşkunlar'ın eşi mimar Sabri Coşkunlar (69) önceki gün atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına konuk oldu. Coşkunlar, "Bu caniliği yapan insan olamaz. Elimde fotoğrafı ile adeta dedektif gibi kapı kapı gezip soruyorum. Alsancak'ta kuaförlere kadar soruyorum. Son olarak bir kuaför bu kişinin saçlarını boyatan bir kişi olduğunun ayrıntısını dahi verdi. İzmir polisinin defalarca eşimin kafasını yere vurarak öldüren bu görüntülerdeki kişiyi acilen yakalamasını ve adalete teslim etmesini istiyorum" dedi.