Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda  cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis  şoförü gözaltına alındı. 
Alınan bilgiye göre, olayla ilgili çalışmasını sürdüren Asayiş Şube  Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli olarak  aranan servis şoförü E.K'nın Gaziosmanpaşa'daki bir adreste saklandığını tespit  etti.

Asayiş ve Çocuk Şube ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü  ekiplerinin söz konusu adrese düzenlediği ortak operasyonla, E.K. yakalandı.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9  Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp  müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23  Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda  cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin gözaltına  alınan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. 

    Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın  yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği  ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik  takibe aldı.

    Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi  arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da  gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran  polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti.

    Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde  yakalandı.

    Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık  kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

    E.K'nın işlemleri devam ediyor.

    Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9  Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp  müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23  Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.