Türkiye bu gün kadınların işlediği cinayetlerle sarsıldı. Üç farklı kentte 4 kadının işlediği üç erkek cinayeti dehşete düşürdü. İşte Türkiye'yi sarsan cinayetlerin detayları.

2 ÇOCUK ANNESİ KADIN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, evli olduğu öğrenilen Sadık Akman (34), İzzetbey Mahallesi Şeyh Şamil Caddesindeki tren istasyonunun karşısında bulunan umumi tuvaletlerin bulunduğu bölgede, gönül ilişkisi yaşadığı ve kendisi gibi evli olan iki çocuk annesi Saliha Ö. (26) ile buluştu.

İkili burada bir süre konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö., tabancayla Akman'ı göğsünden vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekiplerince Çumra Devlet Hastanesine kaldırılan Akman, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan bir süre sonra karakola giderek teslim olan Ö. ilk ifadesinde "Birlikteliğimizi kocama söylemekle tehdit etti. Ben de vurdum." dediği öğrenildi.

Adliye önünde bekleyen aile yakınlarından biri "dik dur bacım" diye bağırdı.

YOZGAT'TA BİR KADIN EŞİMİ ÖLDÜRDÜ

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir kadın, kocasını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesi Ahmetefendi Mahallesi'ndeki evlerinde 10 yıllık evli Ekrem Y. (33) ile eşi Hazal Y. (28) arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrası iki çocuğuyla evden ayrılmak isteyen Hazal Y'nin, kendisine izin vermeyen Ekrem Y'yi bıçakladığı öne sürüldü.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Ekrem Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alınan Hazal Y'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

MERSİN'DE İKİ KADIN BİR ERKEĞİ YAKARAK ÖLDÜRDÜ

Mersin'in Anamur ilçesinde 2 kadın tarafından yakılarak öldürüldüğü öne sürülen kişi toprağa verildi.

İddiaya göre, dün ilçeye bağlı İskele Mahallesi'nde bir evde Hasan Ercan ile kadınlar İ.T. ve S.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İ.T ve S.A, Ercan'ın üzerine benzin dökerek yaktı.

Evden gelen seslerin duyulması üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, yaptığı incelemede Ercan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Ekipler, İ.T. ve S.A ile kadınlara yardım ettikleri ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. 

Ercan'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Bozyazı ilçesinde toprağa verildi.