Sevgilisinden olan çocuğunu şoförünün nüfusuna geçiren işadamına şok...
32 yıllık eşini Ukraynalı sevgilisiyle aldatıp 8 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan, çocuğu da şoförünün üzerine kaydettirdiği ortaya çıkan işadamı Nedim R., eşi Fidan R. tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme çifti boşarken Nedim R.'yi eski eşe 3 milyon TL tazminat ödemeye mahkum etti. İşadamının 35 milyon TL'lik mal varlığının da paylaşımı davası ise sürüyor.

Türkiye'de Gayri Menkul işiyle uğraşan, Amerika'da da şirketleri bulunan işadamı Nedim R., bir kız çocuğu sahibi olduğu 32 yıllık eşi Fidan R.'yi Ukraynalı bir kadınla aldattı. Ukraynalı sevgilisinden de bir çocuk sahibi oldu.Gayri meşru ilişkisi ortaya çıkmasın diye de çocuğu şoförü Mustafa K.'nın üzerine kaydetti.

”˜Kocam tehdit ediyor'

Bir süre sonra Fidan R. ile Nedim R. arasında şiddetli geçimsizlik başladı. İddiaya göre Fidan R. bir süre sonra eşi tarafından evde muhafaza edilen silah, delici- kesici aletler ve şok cihazıyla tartıştığı zaman tehdit edildi. Bu sorunlar yaşanırken de Fidan R., şoförün çocuğu olarak bildiği ve eşinin de sık sık bayramlarda hediye aldığını gözlemlediği bebeğin eşi ve Ukraynalı sevgilisine ait olduğunu öğrenince soluğu mahkemede aldı.
Çapkınlık 3 milyona patladı

Aile Mahkemesine avukatları Kezban Hatemi ve Aslı Hatemi tarafından başvuran Fidan R., Nedim R.'ye boşanma davası açıp maddi ve manevi üç milyon lira, tazminat talebinde bulundu. Elindeki delilleri de mahkemeye sunup boşanma kararını bekledi. Mahkeme ise cuma günü kararını açıkladı. Karar sonunda mahkeme çiftin boşanmasına karar verirken, Fidan R.'nin maddi bir buçuk milyon lira maddi, bir buçuk milyon lira manevi tazminat davasını kabul etti. Nedim R.'nin 35 Milyon TL'lik mal varlığının çift arasında paylaşılmasına karar verdi.
Kaynak: Vatan