Köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını kaybeden Erinç Pütün, son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir’in eski Tabip Odası Başkanı, ünlü beyin cerrahı baba Reyhan Pütün ile göz doktoru anne Serpil Pütün’ün, köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 35 yaşındaki kızları Erinç Pütün gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Acılı Pütün ailesi camide taziyeleri kabul etti. Baba Pütün, kızının iyi bir hayvan sever olduğunu, o bölgede zaman zaman köpekleri beslediğini söyledi.

Önceki gün sabah saatlerinde Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi'ndeki boş alanda sokak köpeklerini beslerken, köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 35 yaşındaki doktora öğrencisi Erinç Pütün, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Aileyi, Erinç Pütün’ün son yolculuğunda Eskişehirliler yalnız bırakmadı. Cenaze töreni, her meslekten Eskişehirliyi bir araya getirirken, Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisindeki törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Haluk Koç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepenbaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ta katıldı. Öğle namazından sonra, düzenlenen cenaze namazının ardından Erinç Pütün Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

BABA, KIZIM HAYVANLARI ÇOK SEVERDİ

Yapılan otopside 35 yaşındaki Erinç Pütün’ün ölüm raporuna ‘hayvan saldırısı sonucu, geçirdiği kanama ile ölüm” yazılırken, Erinç Pütün’ün babası beyin cerrahı Reyhan Pütün, kızının iyi bir hayvan sever olduğunu ve zaman zaman o bölgede köpeklere yiyecek verdiğini söyledi. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Erinç Pütün'ün İngiltere’de Leeds Üniversitesi'nde 'Liberal ekonomilerde pancar üretimi' konusunda doktora yaptığı öğrenildi.