İstanbul Avcılar'da 30 Ocak 2013 tarihinde inşaat işçisi Medet Altun kayalıkların arasında ölü olarak bulundu. Ceset üzerinde yapılan incelemede başının arkasındaki bölümde kafatasının kırık olduğu tespit edildi. Ancak yaranın düşme mi yoksa bir cisimle vurulma sonucunda mı meydana geldiği tespit edilemeyince olay kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçti.

”˜Diğer sevgilim vurdu'

Bir özel televizyon kanalında Altun'un ölümüyle ilgili programda gelen itiraf olayla ilgili soruşturmanın yönünü değiştirdi. Medet Altun'un ölmeden önce sosyal medya üzerinden tanışıp gönül ilişkisi kurduğu evli sevgilisi 39 yaşındaki Sevda A., katıldığı programda cinayeti diğer sevgilisi Hasan G.'nin işlediğini söyledi. Sevda A. “Bu olayı Hasan bey yaptı. Medet bana düşkündü, telefonlar geliyordu. Seni böyle rahatsız edemez dedi. Bana sen bu işi bana bırak dedi” diye konuştu.

Bu itiraf üzerine polis Sevda A., ve programın yayınlandığı stüdyonun bahçesinde bekleyen Hasan G.'yi  gözaltına aldı. Sabaha kadar sorgulanan iki şüphelinin suçlarını itiraf ettiği öğrenildi. Şüphelerden Sevda A.'nın resmi ifadesinde “Onu sahile buluşmak için çağırdım. Hasan arkadan geldi. Onun başına bir sopayla 3 kez vurdu. Yere yığılınca onu kaldırıp kayalıklara attık.

Daha sonra olayda kullandığımız sopayı denize atarak normal hayatımıza döndük” dediği belirtildi