Alınan bilgiye göre, Ali Kemal Efendi Mahallesi Tuğsan Caddesi'nde trafik kazası ihbarı alan ekipler, olay yerine gitti.

Bir evin bahçe duvarına çarpan 58 NN 912 plakalı otomobilde bulunan Ömer Faysal Akbulut (50) ile Gemerek Noteri'nde yardımcı eleman olarak çalışan oğlu Seyfettin Akbulut (22) ve diğer oğlu Semih Akbulut (16), 112 Acil Servis ekiplerince Gemerek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan kontrolde baba ve Seyfettin Akbulut'un öldüğü tespi tedildi. Ağır yaralı Semih Akbulut ise ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Kazanın ardından inceleme yapan ekipler, otomobilde tabanca, mermi çekirdeği ve boş kovanlar buldu. Ekipler, yaptıkları çalışmada, aracın ön koltuğunda oturan iki kardeş ile arka koltukta oturan babaları Ömer Faysal'ın başlarından silahla vurulduğunu tespit etti. Eşinin 2003 yılında intihar etmesinin ardından psiklojik tedavi gördüğü ve malulen emekliye ayrıldığı öğrenilen baba Akbulut'un, iki oğlunu vurduktan sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.