Olay yerinde ölen lise son sınıf öğrencisi kızın intiharı ile ilgili inceleme sürerken, erkek arkadaşından, "B. ile öpüşüp seviştik, ama aramızda duygusal bir şey yok. Ben seni seviyorum" mesajı geldi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Reşatbey Mahallesi'nde babasından boşanan annesi ile birlikte Yıldızhas Apartmanı'nın 7'nci katında oturan Y.S. sabah saatlerinde cep telefonu ile konuşup, mesaj gönderdikten sonra balkona çıktı. Bir süre etrafı izleyen genç kız,  kendisini boşluğa bıraktı. Apartmanın bahçesine düşen genç kızı fark edenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sevk edilen ekipler, Rotary Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Y.S.'nin öldüğünü belirledi.

Olayı araştıran polis ekipleri, Y.S.'nin cep telefonunu incelemeye aldı. Ekiplerin yaptığı araştırmada, İzmir'de 9 Eylül Üniversitesi'nde okuyan bir genç ile Y.S.'nin arkadaş olduklarını belirledi. S.'nin sabah erkek arkadaşı ile telefon görüşmesi yaptığı, ardından da mesaj yazıp atladığı anlaşıldı. Polis ekipleri telefonu incelerken, S.'nin erkek arkadaşından mesaj geldi. Mesajda, "B. ile öpüşüp seviştik, ama aramızda duygusal bir şey yok. Ben seni seviyorum" yazılı olduğu görüldü. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Y.S.'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.