MHP Kayseri milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, vatandaşların bazı kişilerin ve partilerin, terör örgütü ve onun uzantılarının isteklerine dikkat etmesini isteyerek, “PKK özerklik, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık istiyor.” dedi.

'ÜLKE ŞU AN DESPOT BİR DİKTATÖRLÜK SİSTEMİNE DOĞRU SÜRÜKLENİYOR'

MHP Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, ülkenin şu anda zalim, despot bir diktatörlük sistemine doğru sürüklendiğini belirterek, vatandaşın 7 Haziran seçimlerinde bu duruma dur demesi gerektiğini söyledi. Korkmaz, vatandaşları uyararak, AK Parti’nin yeniden iktidar olması durumunda daha zalim ve daha gaddar olacağına işaret etti. “PKK özerklik, Recep Tayyip Erdoğan ise Başkanlığı istiyor” diyen Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, “Hırsızlığı, yolsuzluğu kapatmak için her yolu deniyorlar, işbirliği, pazarlıklar yapıyorlar. Allah muhafaza AKP yeniden gelirse daha gaddar, daha zalim bir iktidarla karşı karşıya kalabiliriz” dedi. Korkmaz, ülkede şu anda ekonominin de tıkandığını belirterek, “Gelin MHP’ye destek verin, bu sıkıntılardan kurtulalım” çağrısı yaptı.

“ZEREZEK VE DİĞER BÖLGELER DIŞLANIYOR”

Bünyan ilçesine bağlı Akmescit, bölgede bilinen adıyla Zerezek’te vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, destek istedi. "Memleketin durumu ortada. Çünkü sıkıntılar vatandaşın kapısında” diyen Korkmaz, “13 yıldır ülkeyi, despot, gaddar, zalim bir iktidar yönetiyor” dedi.

Kayseri’de köylü-yerli ayrımının yıllardır yapıldığını ifade eden Korkmaz, “Ne yazık ki, şehrin bir kısım yerli yöneticiler, köylüleri yıllardan beri dışlıyor. Şu anda da durum aynı, yani değişen bir şey yok. Zerezek’e doğru gelince gerçekleri görüyorsunuz. Yollar kötü, sorunlar mantar gibi çoğalıyor. Bu tablo diğer bölgelerde de var. Bu şehri yönetenler köylüyü yıllardır dışlıyor ” şeklinde konuştu.

“AKP YETİM HAKKI YİYEREK SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYOR”

AK Parti’nin seçim çalışmalarında kamu imkanlarını sonuna kadar kullandığını, halkın parası ile seçim çalışması yaptığını ifade eden Korkmaz, şunları söyledi: “Bir AKP’nin bir de MHP’nin seçim çalışmalarına bakın. AKP’liler ilçelerde, mahallelerde belediye imkanlarını kullanarak, seçim çalışması yapıyor. Halkı topluyorlar, ayağına götürüyorlar, kıymalı, yemek dağıtıyorlar, sonra da bize oy verin diyorlar. Hatta oyunuz cebimizde diye düşünüyorlar. Yani halkın parası ile yani cebimizden çıkan paralarla yapıyorlar, yetim hakkı yiyorlar. Biz ise halkımızın ayağına gidiyoruz, projelerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın elini sıkıyoruz. İşte bu nedenle MHP’ye 7 Haziran seçimlerinde şans verin, memleket nasıl yönetilir gösterelim. Çünkü memleketin gidişatı kötü. Memleket uçurumun kenarında. Freni patlamış bir kamyon gibi Erciyes’in tepesinden geliyor. Nereye çarpacağı belli değil.”