Eskişehir'de ailesinin kayıp olarak aradığı Emreh Öztürk'ün nişanlısı Zehra A. (22) tarafından boğazı kesilerek ve bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Eskişehir'in Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan Emrah Öztürk'ten (28) ailesi haber alamayıca şüphelendi ve polise haber verdi. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine arama çalışmaları başlatan polis, Emreh Öztürk'ün, en son görüştüğü kişiler in ifadesine başvurdu ve bilgi topladı. Kars'tan Eskişehir'e gelen nişanlısı Zehra A'nın (22) ifadesine başvuran polis araştırmalarını yoğunlaştırdı.

Araştırmalarını derinleştiren polis, Zehra A. ile nişanlısı Emrah Öztürk'ün Eskişehir-Seyitgazi karayolu üzerindeki ormanlık alana birlikte girdiğini ancak buradan Zehra A'nın tek başına ayrıldığını tespit etti.

Ormanlık alanda yapılan incelemede, Emrah Öztürk'ün karın bölgesine aldığı 8 bıçak darbesinin yanı sıra boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.



Yapılan inceleme ve tespitlerin ardından Öztürk'ün cesedi, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Şüpheli Zehra A, Antalya'ya kaçmak isterken, polis ve jandarma ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonda yakalandı.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan zanlının, nişanlısı Emrah Öztürk ile aralarında sorunlar olduğunu ve nişanı atacağını söylediği için Öztürk'ü öldürdüğünü kabul ettiği öğrenildi.